Niet alleen Wielinga, ook Engels moet de tour rijden.

  • Geronimo

    Zij kunnen namelijk op een goeie dag tussen de 20-25e plaats eindigen in een bergetappe. Daar gaat het toch om, goed voor NL. Rabo zal niet de dure buitenlanders willen opofferen die sowieso mogen rijden (Leipheimer, Freire, Wauters, Niermann, Rasmussen,Hunter) dus laat dan de Groot maar thuis. Leuke knecht en aardig voor in de ploegentijdrit, maar voor de rest heb je niets aan hem. Boogerd rijdt ook natuurlijk.

  • DJ330

    Je hebt gelijk dat en Engels en Wielinga in de derde groep zouden kunnen meeklimmen, incidenteel weliswaar, maar tja, Engels wordt er altijd afgereden op het vlakke. Rabo neemt gewoon de beste mee. En als ze en Boogerd, en Rasmussen en Wielinga en Engels meenemen, dan rijden ze een hele slechte ploegentijdrit. Ik vind het altijd nog jammer dat Veneberg niet doorbreekt, hij was het grootste talent sinds Breukink. Hij is ook academicus, zou hij daarmee de enige zijn die niet middelen wil gebruiken om zijn prestaties te verbeteren?

  • SS3000

    In de Ronde van baskenland deed Rasmussen het niet slecht in de tijdrit. En gisteren in de ptr ook niet. Dus hij juist een aanwinst voor de ptr.

  • Viking

    Jij hebt helemaal gelijk. Veneberg zou het Nederlandse ronde-rennen uit het slop moeten halen, maar zijn prestaties vallen steeds maar tegen. Daar klopt iets niet. Zou hij niet met zijn bloed willen rotzooien ofzo? Het is bekend dat iedere renner tegenwoordig een hele goede bloedbalans heeft.

  • Viking

    Kies eens een andere nick

  • Rabo- fan

    Van de Nederlanders mee: Boogerd, Wielinga en de Groot.

    Jammer voor Engels, maar waarom zou hij meemoeten. Wielinga en Boogerd kunnen veel beter klimmen en zullen Leipheimer beter kunnen helpen. En de Groot kan een goede ploegentijdrit rijden en Engels zal er in de ploegentijdrit afgereden worden. Ik had het liever ook anders gezien, maar het is gewoon zo!!!

  • SS3000

    Als Boogerd het dit jaar rustig aan doet, kan hij de rol van Wauters (wegkapitein) op zich nemen. Hij is er ervaren genoeg voor. Dan kan Wauters thuis blijven en kunnen De Groot, Wielinga en Engels alledrie mee. Alhoewel ik vanochtend in de column van Boogerd zag dat hij zo zijn twijfels heeft over het meenemen van Wielinga.

  • Marco

    Kan je iets preciezer zeggen wat er in die column stond? Ben wel benieuwd …

  • Emile

    Leipheimer, Boogerd, Freire, Wielinga, De Groot, Engels, Wauters, Rasmussen, Hunter.

  • Emile

    Niermann i.p.v. Hunter.